Little Big Planet 2 İçin 10 Bölümlük Move Demosu

03.10.2010 02:31 Gökhan Yılmaz

 
     Ertelenerek Ocak 2011'de çıkacağı açıklanan Little Big Planet 2 için Move desteğine sahip bir demo yayınlanacağı açıklandı. Oyunun Ocak ayındaki çıkışında Move desteğine sahip olmayacağı fakat beraberinde verilecek bir disk ile (Ya da DLC) Move demosuna sahip olacağı belirtiliyor. 10 bölüme sahip olacak bu demo ile Little Big Planet 2'nin Move deneyimini tecrübe edebileceksiniz.
 
     Demonun tam sürüm sahipleri haricinde diğer oyunculara da dağıtılıp dağıtılmayacağı belli değil. Oyunun tam sürümü, Move desteğine Ocak ayındaki çıkışından sonra sahip olacak. Çıkışından kısa bir süre sonra DLC yayınlanacak ve oyuncular Move ile oynayabilmenin yanı sıra kendi kontrol konfigürasyonları ile Move bölümleri yaratabilecekler.
 
     Yeni açıklamaların arasında her oyuncunun kendi kamerasını kullanacağı da bulunuyor. Hatırlarsanız ilk oyunda multiplayer oynayan herkes aynı kameradan izlemek zorunda kalıyor ve sıkışıyordu. Artık herkes kendi bakış açısı ile özgürlüğün keyfini çıkarabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu 04 Eylül Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı 04 Eylül Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 04 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 04 Eylül Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 04 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler