M.A.G.'in Liderliğinde Bir Türk Var

23.11.2010 18:28 Ersin Kılıç


 
     Yeni nesil ile birlikte çoklu oyuncu modu bulunan oyunlarda tabi ki çok daha fazla tutulur oldu. Hikaye modundan sonra multiplayer modlarına dalan oyuncular ard arda seviye yükseltip prestij açmaya başladılar.
 
     Zipper Interactive imzasını taşıyan M.A.G. ise sadece online modlara sahip olan bir oyun. Peki M.A.G.'in oyuncu listesinin zirvesinde Türk bir oyuncunun yer aldığını biliyor muydunuz? Oyunda TR ATATURK klanının da kurucusu olan BiGBOSS_UGUR (Uğur) nikli klan oyuncusu M.A.G.'in sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
 
     TR ATATURK klanına ve Uğur arkadaşımıza bu başarısından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. M.A.G.'in sıralamasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
M.A.G. Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 11 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler