Metro Redux, PC, PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

22.05.2014 18:31 Samet Konuksal

 
    Moskova treni PC, PS4 ve Xbox One için bir kez daha kalkıyor. Bir önceki neslin beğenilen serilerinden Metro, yenilenmiş grafikleriyle yeniden karşımıza çıkıyor.
 
    4A Games ve Deep Silver, daha önce bazı listelemelerde sızdırılan Metro Redux'u resmileştirdi. Gelen duyuruya göre Metro Redux, önümüzdeki yaz döneminde PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapacak. Bu paketin içerisinde Metro 2033, Metro: Last Light ve her iki oyunun bütün DLC'leri de bulunacak.
 
    Metro serisinin yeni paketinde her iki oyun da, yenilenmiş grafikleriyle sunuluyor. Yapılan resmi açıklamalarda geliştirmelerin basit bir remake oyunundan ibaret olmadığı söylenirken, oyunların her iki yeni nesil konsolda da 60 FPS akıcılığında çalışacağı belirtiliyor. 
 
    Metro Redux, paket olarak 49.99 dolardan satışa sunulacak. Ancak oyunların birini alıp diğerini es geçmek isterseniz oyunlara ayrı ayrı 24.99 dolarlık fiyatın biçileceği belirtiliyor. Metro Redux'un duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Redux Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 3 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 4 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 5 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler