NetEase Açık Dünya Macera Oyunu Project: Ragnarok'u Duyurdu

20.05.2020 17:58 Gazali Çetinkaya

 
NetEase Games, İskandinav mitolojisinden esinlenen açık dünya macera oyunu Project: Ragnarok'u konsol, PC, iOS ve Android için duyurdu. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Project: Ragnarok'da oyuncular İskandinav mitolojisindeki kıyamet Ragnarok'u durdurmakla görevli bir kahramanın rolünü üstlenecek. Oyuncular bu yolculukta tehlikeli çölleri, unutulmuş mağaraları, eski ormanları ve şehir devletlerini keşfedecek cücelerle birlikte çalışacak, şeytani kişilerin izlerini takip edecek ve Ragnarok'un arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışacak. 
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre klasik Çin MMO tarzı oynanış ile premium AAA oynanışı birleştirerek global kitleye ulaşılmak hedefleniyor.
 
GamerSky tarafından belirtilene göre NetEase Games'in bu proje için iki yıldan fazla bir süredir araştırma ve geliştirme üzerinde çalışan uluslararası bir ekibi var.

Duyuru ve oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project: Ragnarok Platformlar: PC Mobil Geliştirici: NetEase Games Dağıtıcısı: NetEase Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 32 Dk önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 1 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 2 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 2 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler