Ninja Gaiden 3'ün İlk 30 Dakikası

06.01.2012 12:23 Ersin Kılıç


     Ryu hayabusa keskin kılcı ile sahalara bir kez daha dönüyor. yeniden yapımları sonrası hikayeyi devam ettirecek olan Ninja Gaiden 3'ün ilk 30 dakikalık kısmı yayınlandı. Doğal olarak oyunun ilk dakikaları için spoiler niteliğinde görüntü ve bilgiler yer alıyor.
 
     OXM, oynama fırsatı yakaladığı oyunun demosundan ilk 30 dakikayı okuyucuları ile paylaşmış. Demo hikaye olarak oyunun ilk kısımlarını içeriyor. Videonun hemen başında Ryu Hayabusa'yı Londra'daki meşhur saat kulesinin tepesinde görüyoruz. Daha sonrasında hikaye hakkında bazı detaylar ile karşılaşıyoruz.
 
     Videonun ilerleyen noktaları ise tabi ki dövüş sistemi hakkında görüntüler içeriyor. Oynanış kısımları yapımcıların daha önce açıkladığı gibi kesme anları ve kanlı görüntüleri ile ön plana çıkıyor. Oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 5 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 29 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler