Nintendo 3DS'e Sürpriz Aksesuar

Expansion Slide Pad, 3DS'in boyutlarını biraz arttırıyor.
07.09.2011 12:04 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo 3DS için Expansion Slide Pad isminde yeni bir aksesuarın geldiği ortaya çıktı. El konsolunu alttan ve yanlardan saran bu aparat sayesinde 3DS'in sağ tarafına ikinci bir circle pad ekleniyor.
 
     Yeni geliştirilen aksesuarın şu an ikinci bir circle pad'den başka özellik ekleyip eklemediği bilinmiyor. Japon oyun dergisi olan Famitsu aksesuarın çıkış tarihinin bilinmediğini yazmış.
 
     Expansion Slide Pad, Monster Hunter 3G'nin 3DS'e geldiğinin duyurulmasıyla eş zamanlı olarak ortaya çıktı. Bu nedenle özelliklerini yeni Monster Hunter ile ortaya koyacak bir aksesuar imajı yaratıyor. Hatta belki oyunla birlikte geliştirilmiş olabilir. Şimdilik fazla bilgimiz olmadığı için beklemek durumundayız.
 
 
     Güncelleme: Hiçbir resmi açıklama olmamasıyla beraber Monster Hunter 3G'nin dışında kullanılabilir olup olmayacağı bilinmiyor. İkinci circle pad dışında arkaya R2 butonu eklenmiş fakat L2 butonu bulunmuyor. Ayrıca 3DS'i çevrelemesine rağmen kulaklık çıkışını veya ses ayarını etkilemiyor. Expansion Slide Pad'in Monster Hunter 3G için duyrulması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler