No70: Eye of Basir Ertelendi

04.04.2017 10:53 Gazali Çetinkaya

 
   Türk yapımı hikaye ve araştırma odaklı, birinci şahıs korku/macera oyunu No70: Eye of Basir ertelendi.
 
   Oldmoustache Gameworks, oyunun Steam sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte optimizasyon konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı No70: Eye of Basir'in 3 Haziran 2017 tarihinde çıkış yapacağını belirtti. 
 
"No70: Eye of Basir'in çıkış tarihini 15 Nisan olarak açıklamıştık. Fakat optimizasyon konusunda yaşadığımız bazı sorunlar sebebiyle, çıkış tarihini 3 Haziran 2017 olarak değiştirmek zorunda kaldık.
 
Oyun tamamen bitti ve işin aslı yayınlanmaya uygun durumda. Ama sizlere kötü bir oyun deneyimi yaşatmaktansa, çıkış tarihini ileriye alıp sorunsuz bir şekilde sizlere sunmayı daha uygun bulduk. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgi bizi çok sevindiriyor. Bizim sorumluluğumuz; sizlere iyi bir oyun, güzel bir deneyim yaşatmaktır. Bu sebeple anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz." 
 
   No70: Eye of Basir Steam ve Gamecell üzerinden ulaşılabilir olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No70: Eye of Basir Platformlar: PC Geliştirici: Old Moustache Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intergalactic Oyuncu Özgürlüğü Açısından Elden Ring'i İlham Alıyor 6 Saat önce Metro 4 Daha Karanlık Bir Hikayeye Sahip Olacak 7 Saat önce Atomfall'un Tamamlanması 25 Saat Sürecek 7 Saat önce Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'dan Yepyeni Fragman 8 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler