Patcher: Playstation 4 Gelecek Yıl Çıkacak

Sony strateji değiştirerek PS4'ü rakibinden önce piyasaya sürebilir
27.11.2012 09:26 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Sony, Playstation 3 ve Playstation Vita'da rakiplerinden sonra piyasaya çıkmıştı ve bu durum nedeniyle firmanın rakipleri karşısında avantaj yitirdiği söyleniyordu. Analistler Sony'nin bu defa daha erken davranacağını düşünüyor.
 
    Michael Patcher'a göre Sony bu defa Playstation 4'ü Microsoft'un yeni konsolundan önce piyasaya sürerek bir avantaj yakalamak isteyecek. Bu nedenle Playstation 4 muhtemelen 2013 yılının Ekim-Kasım aylarında piyasaya çıkabilir.
 
    Gerçekten de Sony erkenden hamle yapabilir mi? Aslında Activision da 2013 yılında yeni bir konsolun piyasaya çıkacağını söylemişti. Bu konsolun yeni Xbox yerine Playstation 4 de olması mümkün görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler