Resident Evil: Project Resistance Hikaye Moduna da Sahip Olacak

22.09.2019 10:02 Gazali Çetinkaya

 
Capcom'un spin-off Resident Evil oyunu Project Resistance temelde 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi olsa da oyun bir hikaye moduna da sahip olacak.
 
PlayStation Blog üzerinden oyun ile ilgili çeşitli soruları yanıtlayan yapımcı Masachika Kawata "Tokyo Game Show 2019'da gösterdiğimiz versiyon oyunun çevrimiçi moduydu fakat bir sürü Resident Evil hayranının oyunda hikaye beklediğinin tamamen farkındayız. Hayranlarımızın beklentilerini karşılamak adına oyun hikaye anlatımına odaklanan bir çevrimdışı moda da sahip olacak." dedi.
 
Masachika Kawata ayrıca oyunun çevrimiçi moduna da değindi ve daha fazla hayatta kalmaya çalışan ve Mastermind karakterinin ekleneceğini belirtti.
 
"Tokyo Game Show 2019'da sadece Daniel'ı Mastermind olarak deneyimlediniz fakat birçok farklı Mastermind olacak. Aynısı hayatta kalmaya çalışan çalışan karakterler için de geçerli. Eşsiz yeteneklere ve görünüşe sahip daha fazla hayatta kalmaya çalışan karakter eklemeyi planlıyoruz."
 
Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Resmi başlığı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: NeoBards Entertainment Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 1 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 16 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 16 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler