SYNDUALITY: Echo of Ada için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

20.09.2023 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya temelli medya kuruluşları Game Studio tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu SYNDUALITY: Echo of Ada için yeni oynanış videoları yayınladı. Tokyo Game Show 2023'te oynanabilecek SYNDUALITY: Echo of Ada demosunun ilk uygulamalı ön izlemelerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Mecha temelli yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
SYNDUALITY: Echo of Ada oyununda oyuncular, Avareler olarak rol alacak ve yolculukları boyunca onlara kılavuzluk edecek olan Yapay Zeka yardımcıları Magus'a güvenmek durumunda kalacak. Aynı zamanda Bitiriciler olarak bilinen farklı biçime sahip varlıklarla ve diğer oyuncuların Avareleriyle yüzleşecek. 
 
Gelecek ve mecha temalı SYNDUALITY: Echo of Ada'da oyuncular, Dünya'da bulunan ender bir kaynak olan AO kristallerini toplayarak geçimini sağlayacak. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oynanış videoları
 
- Dengeki Online 
 
 
 
- Ruliweb 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler