Scrolls Davası Sonuçlandı

Notch, isim anlaşması için Quake maçı teklif etmişti.
11.03.2012 11:50 Gökhan Yılmaz

 
     Bethesda'nın Minecraft yapımcısı Mojang'ı dava etmesinin üzerinden altı ay geçti. Hatırlatacak olursak Mojang'ın yeni oyunu olan Scrolls, isminden dolayı The Elder Scrolls'a benzetilerek dava edilmişti. Artık iki tarafında memnun olarak davanın sonuçlandığı haberi geldi.
 
     Markus 'Notch' Persson, iki tarafın anlaşmaya vardığını, Bethesda'nın Scrolls ismine sahip olduğunu fakat daha ufak bir stüdyonun kullanabileceği konusunda anlaştıklarını duyurdu. Ayrıca Bethesda'ya herhangi bir ücret ödenmemiş.
 
     Diğer oyun davaları gibi uzun ve acı verici olmadan sonuçlandığı için iki tarafı da tebrik ederiz. Artık çıkışını yaptığında gönül rahatlığıyla Scrolls oynayabiliriz. Fakat henüz bir çıkış tarihi verilmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scrolls Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler