Settlers 7'ye Harita Paketi

08.07.2010 15:47 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan, farklı yapısı ve masalsı anlatımı ile türü seven oyuncuların beğenisini bir kez daha kazanan The Settlers 7: Paths to a Kingdom'un ilk harita paketi yayınlandı.
 
     Satışa çıkan bu harita paketi ile birlikte oyunun çoklu oyuncu modlarına üç yeni harita eklenmiş oluyor. Ubisoft'un duyurusunu yaptığı Map Pack 1 adlı bu harita paketi, oyunun PC ve Mac versiyonu için satışa çıktı. Ubishop sisteminden satılan harita paketinin fiyatı ise 3.99$ olarak açıklandı. Ayrıca paketteki 1 ifadesi, yeni haritalarında geleceğini gösterir nitelikte.
 
     Harita paketi için yayınlanan tanıtım videosuna buradan, oyunun sitemizde yer alan yazılı incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Settlers 7: Paths to a Kingdom Platformlar: PC Geliştirici: Blue Byte Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler