Söylenti: Crytek, Darksiders İçin Teklif Yapacak

27.03.2013 21:56 Samet Konuksal


    THQ'nun iflas edişiyle birlikte açıkta kalan serilerden Darksiders'ın yapımcısı Vigil Games, Crytek USA adı altında Crytek'e geçiş yapmıştı. Vigil Games'in önemli isimleriyle anlaşsa da, Darksiders serisi adına bir teklif götürmeyen Crytek cephesinden bugün yeni haberler geldi.
 
    Twitter aracılığıyla gelen haberlerde Crytek USA'nın CEO'su David Adams, "Darksiders serisi için teklif yapacağız. Bu insanlar 7 sene boyunca Darksiders için kalplerini ve ruhlarını ortaya koydular. Bundan sonrasında da yaptıklarıyla beraber olmalılar." şeklinde bir Tweet yayınladı.
 
    Buraya kadar her şey normal gözükse de Twitter hesabının güvenilirliğinin olmayışı, durumu 'söylenti' olarak bırakıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mafia: Definitive Edition Xbox Game Pass'e Gelebilir! 4 Saat önce Astro Bot Temalı DualSense Kontrolcüsü Duyuruldu 4 Saat önce Until Dawn Geliştiricisinin Yeni Korku Oyunundan Dikkat Çekici Fragman 4 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions Ön Siparişlere Açıldı! 5 Saat önce Gearbox Patronundan Sevindirici Açıklama: Borderlands 4 mü Geliyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler