Starfield için 4,5 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

17.09.2023 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi "Skurkbro", Starfield için boyutu yaklaşık 4,5 GB olan ve oyunun birçok dokusunu elden geçiren yeni bir 4K Doku Paketi yayınladı. Daha önce haberini yaptığımız farklı paketler içerisinde yine 4K ve 8K doku paketleri de yer alıyordu.
 
Yeni 4K doku paketi neler sunuyor? 
 
 
 
Bu paket, bir süre önce haberini yaptığımız 8K gezegen doku paketiyle uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda geliştirilme aşamasında olan Starfield HD Reworked adlı yeni modun ne zaman çıkacağına dair bir detay bulunmadığından bu doku paketlerini kullanmanız öneriliyor.
 
Bu yeni paket, ayrıntılara büyük önem veriyor ve mevcut oyun motorunun tam gücünden yararlanıyor. Burada mevcut olan tüm dokular şu anda yalnızca 4K bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bunun 8K sürümü için herhangi bir plan yer almıyor. 
 
Bu paket şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor ve şimdilik çakıl temelli yüzeyleri, kumu, ahşabı, betonu ve Yeni Atlantis'in bir bölümünü kapsıyor. Mod dikkatinizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Mod linki:
 
Skurkbro's Retexture Project - Starfield - WIP
 
Moddan bazı görüntüler
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler