Syndicate'in FPS Olması Sizi Rahatsız Etti mi?

Oyunda multiplayer bulunmuyor fakat 4 kişiye kadar co-op desteği var.
27.02.2012 17:42 Gökhan Yılmaz

 
     Electronic Arts'ın Syndicate'i FPS olarak yeniden canlandırması yerinde bir karar olmuş. Oyunun geliştirilme aşamasında EA ve yapımcı Starbreeze bunu çok tartışmış ve strateji serisinin hayranlarının kızacağını biliyorlarmış.
 
     Syndicate'in önceki oyunu yaklaşık 20 sene önce strateji türünde PC için çıkmıştı. Oyuncu piyasasının artık daha farklı tatlara sahip olması ve geliştirileceği platformlar göz önüne alındığında verilen kararın doğru olduğu belirtiliyor. Starbreeze, 2007'de oyunu geliştirmeye başladığında oyunun koyu fanlarına karşı böyle bir şey yapmayı akıntıya karşı kürek çekmeye benzetiyor.
 
     Fakat Fallout 3 örneğini ele aldığımızda izometrik kamera açısından FPS/TPS oynanışa geçen oyun kalitesi nedeniyle zamanında çok eleştiri almasına rağmen oldukça beğenilmişti ve bu durumu unutturmuştu. Syndicate'in de böyle olacağı umuluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler