"Tekken X Street Fighter'ın Yapımına Başlamadık"

Tekken ve Street Fighter karakterlerini bir araya getirme fikri çok şaşırtıcıydı
12.05.2011 09:49 Alkan Adakaner


     Capcom ve Namco Bandai'nin Street Fighter ve Tekken'i tek bir dövüş oyununda bir araya getirme fikirleri hepimizi şaşırtmıştı. Bu bağlamda öncelikle Capcom, Street Fighter X Tekken ile karşımıza çıkacak. Sonra da Namco Bandai, Tekken X Street Fighter adlı bir oyun yapacak.
 
     Şimdiye kadar Capcom'un geliştirdiği Street Fighter X Tekken'den bir çok oyun içi video gördük. Namco Bandai'nin oyunundan ise haber yoktu. Bunun nedeni anlaşıldı.
 
     Tekken'in patronu Katsuhiro Harada, Namco Bandai'nin Dubai'deki basın toplantısında "Tekken X Street Fighter'ın geliştirmeye başlamadık" sözleriyle durumu açıkladı. Bu oyun yerine Street Fighter X Tekken'i büyük bir merakla beklememizi ve o oyunda işlerin gayet yolunda gittiğini söyleyen yapımcı, E3 fuarında daha fazla bilgiye ulaşacağımızı söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken X Street Fighter Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 7 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 7 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 8 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 9 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler