Uncharted: The Nathan Drake Collection'da Yepyeni Bir Zorluk Seviyesi Bulunacak

17.07.2015 17:16 Ömür Gencer


       PlayStation 3'ün en beğenilen serisi Uncharted'ın ilk üç oyunu bildiğiniz gibi yenilenmiş bir şekilde PlayStation 4'e geliyor. Yapımcı ekip Uncharted: The Nathan Drake Collection hakkında yeni bilgiler verdi.
 
         Uncharted: The Nathan Drake Collection'da yer alacak üç Uncharted oyunundan ilki Uncharted: Drake's Fortune'da el bombası atmak için kontrolcünün motion kontrolcüsü zorunlu kılınmayacak. Yani isterseniz oyundaki harekete duyarlı kontrolleri kapatabilirsiniz.
 
       Bunun yanında yenilenmiş Uncharted oyunlarında yeni bir zorluk seviyesi bizleri bekliyor olacak. Bu zorluk seviyesi hakkında çok fazla bilgi verilmese de belirtilene göre yeni zorluk seviyesi oyunun kalite kontrol ekibini bile zorlayacakmış.
 
        Uncharted: The Nathan Drake Collection'un PlayStation 4'e özel olarak 9 Ekim'de çıkış yapacağını hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: The Nathan Drake Collection Platformlar: PS4 Geliştirici: Bluepoint Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler