Volition İkinci El Oyun Piyasasından Yakınıyor

Durall bir sonraki Xbox'ın kullanılmış oyun çalıştırmayacağına değindi.
07.02.2012 12:46 Gökhan Yılmaz

 
     Saints Row ve Red Faction gibi oyun serileriyle tanıdığımız Volition, AltDevBlog'da yaptığı açıklamalar ile ikinci el oyunlardan yakındı. Yapımcı gelecekte bunun sona ermiş olmasını umuyor.
 
     Firma adına konuşan Jameson Durall şu şekilde bir açıklama yaptı: "Çoğu oyun yapımcısı bizim ikinci el piyasası yüzünden büyük kayıplar yaşadığımıza katılıyordur. Sanıyorum ki oyuncular ikinci el oyun alırlarken bunun tam olarak farkında değiller ama yaptıkları bize hiç bir katkı sağlamıyor. Tüm kazanç oyunu elinden çıkarana gidiyor ve bu bizlerin daha kaliteli içerik üretmesini engelliyor."
 
     Durall, yapımcıların DLC veya Online Pass gibi yöntemlerle bu kayıplarını telafi etmeye çalıştıklarını fakat bu yöntemlerin kayıplara kıyasla çok küçük kaldığına değindi. Volition, oyunları arkadaşa ödünç vermeye veya kiralamaya karşı değil fakat ikinci elin sona ermesini istiyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 3 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 3 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler