WWG: Assassin’s Creed: Origins Bu Sonbaharda Çıkış Yapacak

07.05.2017 11:27 Gazali Çetinkaya

 
   E-spor ve oyun haberleri sunan websitesi WWG.com'un kendi kaynaklarından öğrendiği bilgilere göre, daha öncesinde “Assassin’s Creed: Empire” olarak söylentisi geçen yeni Assassin’s Creed oyunu “Assassin’s Creed: Origins” ismine sahip olacak ve oyun bu sonbaharda çıkış yapacak. 
 
   WWG.com'un belirttiğine göre “Assassin’s Creed: Origins” Eski Mısır'da geniş bir açık dünyada geçecek ve oyunda erkek ve kadın olmak üzere iki ana karakter bulunacak. 
 
   Oyunun araştırma kısmına daha fazla ağırlık verdiği ve önceki Assassin's Creed oyunlarına göre daha fazla özgürlük sunduğu söyleniyor. Bugüne kadar serinin en büyük oyunu olacağı ve orijinal Assassin loncası etrafında döneceği belirtilen “Assassin’s Creed: Origins” ile birlikte deniz savaşları geri gelecek, ayrıca oyuncuların Mısır'ın ötesine, hatta muhtemelen Yunanistan'a kadar seyahat etmesine imkan sunacak.
 
   “Assassin’s Creed: Origins” oyununun bu E3'te tanıtılması bekleniyor. Ubisoft E3 basın konferansı tarihini açıklamadı ancak muhtemelen 12 Haziran'da düzenleyecek.
 
   Ubisoft henüz “Assassin’s Creed: Empire” veya “Assassin’s Creed: Origins” hakkındaki haberleri resmi olarak doğrulamadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler