Watch Dogs'un Yapımcısı GTA V Hakkında Konuştu

Watch Dogs oldukça iddialı bir oyun
27.02.2013 08:57 Alkan Adakaner


      Watch Dogs duyurulduğu günden beri Grand Theft Auto V ile kıyaslanıyor. Hatta GTA V'in PC platformu için duyurulmaması nedeniyle bazı PC kullanıcıları umutlarını Watch Dogs'a bağlamış durumdalar.
 
     Peki Watch Dogs'un yapımcıları Grand Theft Auto V hakkında ne düşünüyorlar? Ubisoft'tan Alain Corre'nin düşünceleri şu şekilde:
 
      "Watch Dogs'ta yapmak istediğimiz şey GTA benzeri açık dünya oyunlara yeni bir şeyler getirmektir. Evet, Grand Theft Auto endüstrideki en büyük markalardan biridir ve herkes bu markaya saygı duyuyor. GTA serisinin yeni oyununu oynamak bize de zevk verecek; ama Watch Dogs aynı zamanda yeni nesilde de boy gösterecek ve bu türe iletişim, etkileşim ve co-op konusunda bazı yenilikler getirecek."
        
     Grand Theft Auto V'in çıkışının kendileri için bir tehdit değil, aksine yararlı olabileceğini de söyleyen yetkili, bu tür oyunların ruhunun büyük eğlence sunduğunu ve GTA severlerin Watch Dogs'a da ilgi göstereceklerini düşünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler