Wii'den Wii U'ya Dosya Transferi İşlemi Detaylandı

08.11.2012 10:25 Erkut Köse


   Bildiğiniz üzere geriye uyumluluk konusunda oldukça fazla seçenek sunan Wii U, bir önceki konsol olan Wii'nin dosyalarının transferine de izin veriyordu. Bugün açıklanan bilgilerle birlikte bu işlemin detayları da belli oldu.
 
    Eğer Wii konsolunuzdan Wii U'ya veri aktarmak istiyorsanız, öncelikle bir SD kartınız olmalı. Bu kartı ilk önce Wii U'ya takıyoruz ve böylece kartın sistemi Wii U'ya uygun hale geliyor. Daha sonra ise kartı çıkarıyor ve Wii'ye takıyoruz. Aktarmak istediğimiz dosyaları karta yolluyoruz.
 
    Son adımda ise yine kartı Wii U'ya takıyor ve işlemi bitiriyoruz. Bu adım sonunda da dosyalarımız nihayet Wii U'daki yerini alıyor.
 
    Transfer işlemi sırasında iki cihazın da internete bağlı olması ve kontrol cihazlarının da kullanılabilir olması gerekiyor. Ayrıca transfer işlemi geri alınamıyor. Yani hangi dosyaları transfer edeceğinize iyi karar vermelisiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler