Wo Long: Fallen Dynasty satışları 1 milyona ulaştı!

28.04.2023 12:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty'nin yeni satış rakamları açıklandı. Oyun bu kapsamda dünya çapında bir milyon satış rakamını aştı.
 
Oyunun diğer istatistikleri de açıklandı
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty'nin 1 milyon satış rakamına ulaşmasına ek olarak ekipler, 3,8 milyondan fazla kullanıcının oyunu oynadığını duyurdu. Bu kullanıcı sayısı tahmin edilene göre Xbox Game Pass'teki oyuncular da yer alıyor.
 
Öte yandan Koei Tecmo, Team NINJA ekibinin şu anda yeni güncellemelerin yanı sıra oyunculara sunulacak üç indirilebilir DLC üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığını belirtiyor.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, dünya çapında 3 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler