Yakuza: Like a Dragon için Demo Planlanıyor

03.11.2019 13:47 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza: Like a Dragon yapımcısı Masayoshi Yokoyama, Famitsu ile yaptığı röportajda, oyuncuların oyunu deneyebileceği bir demo sürüm planladıklarını belirtti. Çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.
 
Planlanan demo sürümdeki sıra tabanlı dövüş sistemi, Tokyo Game Show 2019 versiyonuna göre daha gelişmiş olacak ve neredeyse oyunun tam sürümündeki versiyonunu yansıtacak.
 
Masayoshi Yokoyama ayrıca oyunda oyuncuların kadın yan karakter ile oynayabilecekleri “Office Worker” görevlerinin bulunacağını doğruladı.
 
Yakuza: Like a Dragon (Japonya'daki ismiyle Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness) 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak. En yeni oynanış görüntülerini buradaki haberden izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler