İlk Enslaved Detayları ve Taramaları

Oyunda bize eşlik eden Trip , Heavenly Sword'un ana karakteri Nariko'ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.
14.09.2009 12:20 İhsan Aktı

Ps3'ün beğeni toplayan aksiyon oyunu Heavenly Sword ile tanıdığımız Ninja Theory tarafından geliştirilen , Namco Bandai'nin yayıncılığını üstlendiği aksiyon oyunu Enslaved'a ait ilk  detaylar ve taramalar , Gameinformer'ın yeni sayısıyla birlikte ortaya çıktı.

İşte Enslaved'e ait açıklanan ilk detaylar:

-Oyun ,  3. ve 4. dünya savaşlarının sonrasında  , perişan halde bulunan ve insanların harabelerde yaşadığı Amerika'nın New York kentinde geçiyor.
-Oyunda monkey isminde , hayatını insanlardan uzakta ve yalnız başına geçiren , güçlü bir karakteri yönetiyoruz.
- Enslaved , Monkey'in  köle taşıyan bir gemi tarafından yakalanmasıyla başlıyor. Burada  ise oyun boyunca bize eşlik edecek olan Trip adındaki eğitimli  bayan karakterle karşılaşıyoruz.
-Trip , elektronik ve sessizce birşeyler aşırma gibi konularda uzman bir karakter. Köle gemisinden kaçmanızda size büyük yardımı dokunuyor.
-Köle gemisinden kaçtıktan sonra Monkey ,  alnında Trip tarafından yerleştirilmiş , kendisini kontrol eden bir kafa bandı buluyor ve  evine dönmesine yardımcı olması için Trip tarafından zorlanıyor.
-Oyunda coop modu bulunmuyor ve yalnızca Monkey'i kontrol etmemize izin veriliyor.
-Oyunda ilerlerken karşımıza çıkan robotlarla savaşıyoruz. Robotları alt ettikten sonra ortaya çıkan orblarla karakterimizin silahlarını güçlendirebiliyoruz.
-Heavenly Sword'da Kral Bohan'ı seslendiren ve oynayan ünlü aktör Andy Serkis , Enslaved'de Monkey'i canlandırıyor ve oyundaki rol taksimi konusunda sorumlu kişi olarak yapımda yer alıyor.
-Oyunun diyaloglarını "28 Gün Sonra" filminin yazarı Alex Garland  , müziklerini ise Nitin Sawhney hazırlıyor.
-Ninja Theory , Heavenly Sword'daki yüz ifadeleri sisteminin Enslaved'de tüm vücuda adapte edildiğini belirtiyor.

Unreal Engine 3 ile hazırlanan ve 2010 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun Gameinformer'dan alınan taramalarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler