1 Yıllık PSN Plus Alana Jurassic Park Bedava

Bu oyunda dinozorlar başımıza çok iş açacak
02.11.2011 10:32 Alkan Adakaner

 
      Playstation Network için 15 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Jurassic Park: The Game'e ücretsiz olarak sahip olmak istiyorsanız karşınıza harika bir fırsat çıktı. Sony 1 yıllık PSN Plus üyeliği alanlara bu oyunu ücretsiz sunuyor.
 
      Yapılan açıklamaya göre 1-8 Kasım tarihleri arasında alacağınız 1 yıllık Playstation Plus üyeliği size Jurassic Park: The Game'in bütün bölümlerini kazandıracak. Tabi PSN Plus üyeliği size aynı zamanda 1 yıl boyunca başka ücretsiz oyunlar, betalara erken katılma ve indirim fırsatları da sunacak.
 
      Üyelik sonucu size verilecek kodların 1-8 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağını da belirtelim. Normalde 29.99 dolara satılan Jurassic Park: The Game'in 4 bölümüne 49.99 dolarlık 1 yıllık PSN Plus üyeliği sayesinde ücretsiz sahip olmak çok iyi bir fırsat gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler