343 Industries: "Master Chief Değişti"

23.06.2011 15:39 Talha Aynacı

 
 
 
     Halo 3'ün sonunu hatırlıyor musunuz ? Savaşı bitiren Master Chief, Cortana'ya veda ederken şöyle söylemişti: "İhtiyacın olduğunda, beni uyandır.
 
     E3 2011'de Cortana, kahramanımızı gürültülü bir şekilde uyandırmış ve süpriz bir Halo 4 duyurusunu beraberinde getirmişti. Yayınlanan tanıtım videosunda en çok dikkatleri çeken unsur, Master Chief'in Mjolnir zırhında yer alan görsel değişiklikler oldu. Hatta John 117'nin sahip olduğu jetpack epey tartışılmı ve alaya alınmıştı. Zira Halo 3'ün sonunda Master Chief'in böyle bir özelliği yoktu.
 
     Konu hakkında açıklama yapan oyunun yeni yapımcısı 343 Industries ekibi patronu Frank O'Connor, bu görsel değişimin arkasında bir hikayenin yattığını açıkladı: " O'nun neden böyle gözüktüğüne dair çok özel sebepler var. Neden davranışlarının değiştiğine dair önemli sebepler var ve zamanı geldiğinde bunu öğreneceksiniz."
 
     Halo 3'ün ardından ne kadar zaman geçtiği belirsiz kalırken, bu periyodda yaşananlar da Master Chief'i baştan aşağı yenilemişe benziyor. Halo 4'de yabancı bir gezegene doğru sürüklenen Master Chief'in yeni görselliği dışında bakalım hikayede ve oynanışta ne gibi farklılıklar bizi şaşırtacak ?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler