3DS'in Kutu İçeriğine Yakından Bakalım

Kablo oldukça kısa olduğundan kullanışsız görünüyor.
10.01.2011 15:31 Levent Polater



    Nintendo 3DS'i onlarca kez görmüş olmalısınız, ancak bu cihazın yanında verilecek diğer kutu içeriklerini yakından görmediniz. Şimdi bunlara yakından göz atmaya ne dersiniz?
 
     Aşağıdaki galeriden, o güzelim kutu içeriğine yakından göz atabilirsiniz. 3DS standı, AR kartları, SD kart ve şarj edici adaptör. Bu arada şarj aletinin kablosunun oldukça kısa olduğu gözlerden kaçmadı. arj cihaz kablosunun neden bu kadar kısa olduğu çok tartışılacak bir konuya benziyor. Kotaku, Nintendo ile iletişime geçip bunun bir Photoshop kurbanı görüntü olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Gelişmelerden elbette haberdar olacaksınız.
 
    26 Şubat'ta ilk olarak Japonya'ya çıkışını yapacak olan Nintendo 3DS'in Avrupa ve Amerika için net çıkış tarihleri ayın 19'undaki Nintendo konferansında belli olacak. İşte içerik görüntüleri.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 29 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler