Alice: Madness Returns'ün İlk Oynanış Videosu

Şimdi kan dökme zamanı
07.03.2011 21:49 Alkan Adakaner


      Spicy Horse tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlacak olan Alice: Madness Returns'ün ilk oynanış görüntülerinin bulunduğu resmi videosu yayınlandı. 
 
      Oyunun videosunun başında Alice'in konuşmalarını duyuyoruz. Alice aklındakilerin bir rüya değil, hatıra olduğunu söylüyor ve Wonderland'inin paramparça hale geldiğinden bahsediyor. Daha sonra ise oyun içi görüntüler eşliğinde Alice'in katliam yapmasına tanık oluyoruz.
 
      14 Haziran'da çıkacağı açıklanan Alice: Madness Returns; PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. Sanatsal grafiklere sahip oyunun ve eğlenceli bir oyun yapısının olması bekleniyor. İlk oynanış görüntülerinin yer aldığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alice: Madness Returns Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spicy Horse Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler