Allods Online'a Overwolf Desteği

06.12.2011 13:21 Beril Sergün


     gPotato'nun Allods Online'ı bildiğimiz gibi en çok oynanan ve haklı bir şekilde beğenilen bedava MMORPG'lerden biri. Üzerinde bu kadar vakit harcadığımız oyunda alt+tab'ı şüphesiz çok kullanıyoruz, özellikle son seviye bir karakteriniz varsa.
 
     Allods Online artık size Overwolf ile birleşip oyunu küçültmeden, oyun üzerinden internet sayfaları açabildiğiniz, arkadaşlarınızla yazışabildiğiniz, oyununuzu kaydedebildiğiniz bir sistem ile karşılıyor. Kısacası artık o çok sevdiğimiz Allods Online penceresini alta alıp, arkada olup bitene kaçırmayacağız. Tembellere çözüm çok! 
 
     Overwolf sistemi artık Allods Online client'ı ile birlikte gelecek ancak daha önceden yüklü olan oyuncular gPotato versiyonunu Overwolf'un resmi sitesinden indirebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allods Online Platformlar: PC Geliştirici: mail.ru Dağıtıcısı: gPotato Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 8 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler