Batman Arkham City'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Batman'le başa çıkabileceğini mi sanıyorsun?
11.03.2011 17:40 Alkan Adakaner


     Warner Bross sonunda Batman: Arkham City'nin çıkış tarihini açıkladı. Daha önce Sonbahar'da piyasaya çıkacağı belirtilen oyunumuzun 21 Ekim'de Avrupa'da raflardaki yerini alacağı duyuruldu.
 
      Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman Arkham City ilk oyundan çok daha büyük bir harita ve zorlu düşmanlara sahip olacak. Ayrıca oyunun grafikleri de Arkham Asylum'a göre daha gelişmiş olacak.
 
     Oyunun yeni ekran görüntüler de yayınlandı. Arkham City görsel olarak gerçekten de harika duruyor. Sanırım grafiksel olarak tıpkı ilk oyundaki gibi herhangi bir şikayetimiz olmayacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler