Battlefield 3 Hilecilerine Acımak Yok!

Savaş kaldığı yerden aynen devam.
12.11.2011 22:41 Samet Konuksal


     Online odaklı oyunların en büyük sorunlarından birisi de oyunlardaki hileciler. Ancak geliştirilen sistemlerle birlikte bu tip kişleri görmek yeni nesil oyunlarda en az seviyeye indirilmiş durumda. Battlefield 3 de bu oyunlardan birisi.
 
     Battlefield 3'ün resmi Twitter hesabında yazılana göre bu hafta içinde binlerce hileci Battlefield 3 sınırları dışına itildi. Ayrıca sunucuların ayarlarıyla oynayıp kolayca seviye atlayan kullanıcıların da hesapları sıfırlandı.
 
     Twitter hesabından yazılan Tweet'lerden de anlayacağınız gibi Electronic Arts bu konuda oldukça titiz, sıfır toleranslı davranıyor. Zaten daha önceden yetkililerin ağzından "Huzuru bozacak kişilere tahammülümüz yok." tarzında cümleler duyuyorduk.
 
     Ban konusunun yanı sıra GameSpy'da yazılana göre bu sunucu ayarlarıyla oynama yöntemlerden birisi, Engineer'ın araçları tamir ederken aldığı puanı binle çarpmakmış. Böylelikle hasar seviyesi %10 olan bir aracı tamir eden Engineer, kolaylıkla level atlayabiliyormuş. Ancak görüldüğü üzere EA bu tip durumlara göz yummuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 17 Dk önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 1 Saat önce Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler