Beyaz 320 GB PS3'ler Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Beyaz rengin de Playstation 3'e yakıştığı bir gerçek.
09.09.2011 13:58 Levent Polater

 
    GameStop İngiltere Playstation 3 için Beyaz renkte 320 GB modelleri gözler önüne serdi. 2 beyaz kontroller ile birlikte satılan bu paket şimdilik yalnızca İngiltere'de satılacak gibi görünüyor.
 
    İleriki aylarda umarız Avrupa'ya da yayılır. Biz de bu güzelliğe erişme şansını yakalayabiliriz. 1 Kasım'da satışa çıkacağı belirtilen Beyaz 320 GB PS3, İngiltere dışında İrlanda Cumhuriyetin'de de raflarda olacak.
 
    İlgili Gamestop sayfasına siz de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bakalım buralara da teşrif edecek mi?
 
Güncelleme: Beyaz renk 320 gb PS3'lerin Almanya tabanlı Gamestop'da da satışa çıkacağı tespit edildi. Yani beyaz PS3'ler Avrupa'ya da geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Cyberpunk 2077 Modu Üçüncü Şahıs Kamerayı Getiriyor 17 Dk önce LEGO Horizon Adventures İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 37 Dk önce Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 1 Saat önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler