Bir Spor Dalı Olarak League of Legends

23.01.2014 10:48 Samet Basri Taşlı

 
     Coca Cola firmasının oyun departmanı başkanı Matt Wolf, bir konferans sırasında, 111 milyon kişinin Super Bowl izlediğini, fakat Coca Cola'nın hedef kitlesi olan, 17-30 yaş arası erkek izleyici açısından bakıldığında Riot firmasının futbol üzerine bir gölge düşürdüğünü söyledi.

     Riot Games firmasının eSports departmanı ikinci başkanı Dustin Beck bu konu hakkında sorulan bir soruya, League of Legends oyununun yaşam ömrü olarak gerçek bir spor dalı gibi olduğunu söyledi. "Tıpkı diğerleri gibi bir spor. Beyzbol 110 yıldır var. League of Legends bir beyzbol gibi 110 yıl duracak demiyorum, fakat ömrünün yeterince uzun olacağını düşünüyorum. En az 10 yıl boyunda etrafta olmasını umabiliriz." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 1 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 2 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 2 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 4 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler