Blizzard'dan Valve'a eSpor 'Atağı'

23.07.2013 03:50 Samet Konuksal


    Elektronik spor ligleri gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşmaya devam ediyor. Bu durum da firmaları rekabete sürüklüyor. Geçtiğimiz dönemde Dota'nın marka hakkı için aynı haberlerde gördüğümüz iki isim Valve ve Blizzard, bu kez eSpor konusunda karşımıza çıkıyor.
 
    Bugün Blizzard'dan gelen haberle birlikte StarCraft II'nin World Championship Series finallerinin düzenleneceği tarihler açıklandı. WCS finallerinin tarihinde ise Valve'a yönelik bir 'sürpriz' bulunuyor. Çünkü gördüklerimize göre StarCraft II'nin 2013 WCS finalleri, Valve'in düzenlediği Dota 2 The International 3 turnuvasıyla aynı güne ve aynı saat aralığına denk gelecek. Yani 10 - 11 Ağustos tarihlerinde hem StarCraft cephesinin, hem de Dota cephesinin en büyük turnuvaları aynı anda oynanacak.
 
Görünüşe göre bu işten en kârlı Twitch.tv çıkacak...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler