Borderlands 2'den 11 Yeni Görüntü

Oyundaki tek oynanabilir karakter Salvador değil
18.08.2011 11:43 Alkan Adakaner


     Gearbox Software, Borderlands 2'ye ait yeni görüntüler yayınlamaya devam ediyor. Gamescom fuarında 11 yeni ekran görüntüsü daha ortaya çıktı. 
 
     Oyunu bu görüntülerinde duyurulan ilk karakterimiz olan Salvador'u yine dev düşmanlara karşı savaşırken görüyoruz. Bunun yanı sıra kısa-mavi saçlı bir kadın savaşçı da gözümüze çarpıyor. Onun iki elle silah kullanma yeteneği yok, ama eminiz başka güçleri vardır.
 
      Eridium adlı elementin önemli bir yer kapladığı Borderlands 2'de bu element sayesinde silahlarımızın yanı sıra araçlarımızı da geliştirebiliyoruz. Ekran görüntülerindeki dev düşmanlara bakacak olursak karakter gelişimine önem vermemiz gerekeceğini söyleyebiliriz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler