Brink Hiç Bir Platformda Diğerinden Üstün Değil

14.03.2010 02:10 Alkan Adakaner



 
    "Akıllı Oynanış Sistemi" ile FPS oyunlarına yeni bir tat getirmeyi düşünen Brink'in yapımcılarından güzel bir haber geldi.
 
      Bir oyunu aldığınızda diğer platformlardaki versiyonlarından kötü durumdaysa hiç kuşkusuz bu sinir bozucu bir durum oluyor. Firmaların başarısız uyarlamaları bunun en büyük nedeni.
 
      Splash Damage CEO'su Paul Wedgwood, Brink'in hiç bir platform'da diğerlerinden daha üstün veya daha düşük olmayacağını söyledi.
 
     Firma aynı zamanda oyunun konsol tasarımı için de Syphon Filter'ın yaratıcılarından Richard Ham ile birlikte çalışıyor. Playstation'ın en iyi oyunlarından birisinin yaratıcısıyla çalışmak Splash Damage'ın bu projesinde çok yararlı olacaktır.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler