Bu Yılki VGA En İyisi Olacak

04.11.2010 12:53 Ersin Kılıç


 
     Yılın en iyilerinin belirlendiği en önemli etkinliklerden biri olan Video Game Award için iddialı açıklamalar gelmeye başladı.
 
     Spike TV tarafından düzenlenen ödül töreni için Spike TV ve GT TV'nin en önemli isimlerinden biri olan Geoff Keighley oldukça umutlu. Her ne kadar tören için daha 1.5 aylık bir süre olsa "Anlatacak çok şeyimiz var, fakat şimdi zamanı değil" diyen Keighley, VGA 2010'un en iyi VGA olacağına söz verdiklerini açıkladı.
 
     Yılın en iyileri dışında yeni oyun duyuruları da gelecek olan fuar için anlaşılan hazırlayanlar oldukça umutlu. Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda Star Wars Force Unleashed 2 ve Spec Ops gibi oyunların duyurusu dışında Batman: Arkham City gibi oyunlarında ilk videoları ile karşılaşmıştık.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler