Bundesliga Maçına Pokemon Eğitmeni Daldı

- Gotta Catch'em All!!!
03.12.2012 12:42 Levent Polater

 
    Bu haftasonu Almanya Bundesliga'da oynanan Bayern Munich ile Borussia Dortmund arasındaki mücadele sahalarda sık sık karşılaştığımız bir görüntüye tanıklık etti. Bir taraftarın sahaya girmesi artık oldukça sık olduğundan tuhaf karşılanmıyor. Ancak bu maçta gerçekleştiğinde bizi de ilgilendiren bir durum ile karşı karşıya kaldık.
 
    Allianz arenada maç devam ederken sahaya dalan taraftar sırtında kocaman Pokemon çantası ve kırmızı şapkası ve rengarenk kıyafetiyle bir Pokemon eğitmeni görüntüsü çizdi. Tamda Bayern Münih kendi yarı sahasından bir serbest vuruş kullanmaya hazırlanırken sahaya dalan Pokemon sever taraftar, tribünlere koşup eğlenceli bir biçimde aksiyonunu sonlandırmış.
 
    Maç bu olaydan sonra devam etti ve 1-1 sona erdi, Pokemon eğitmeninin hangi bölgede ava çıktığı ise şimdilik bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black & White 2 Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler