Capcom, Resident Evil 7'nin İnceleme Puanlarında Sadece 9 ve 10 Görmek İstiyor

12.12.2016 06:07 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Resident Evil 7'nin ilk gününde 4 milyon satmasını beklediklerini söyleyen oyunun pazarlama direktörü bu kez de inceleme puanları konusuna değindi.
 
   Antoine Molant açıklamasında ise Resident Evil 7 incelemelerinin 9 ve 10 puanlardan oluşmasını istediklerini ancak aralarında 8 puan verecek kişilerin olacağını da belirtti. Antoine Molant tam olarak şöyle söyledi.
 
"Sadece 9 ve 10 puanlar görmek isteriz, fakat eminim ki aralarında birkaç tane de 8 puan göreceğiz. Oyunun kalitesi açısından çok eminiz. Ticari olarak, oyun muhtemelen Capcom'un yeni makinelere çıkardığı en büyük oyun olacak."
 
   Antoine Molant ek olarak ön siparişlerin "çok iyi" olduğunu tekrar vurguladı ve oyunun çıkış tarihinin de "gerçekten güzel bir zaman aralığı" olduğunu belirtti. 
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.  
 
   Oyunun demosu geçtiğimiz haftalarda son kez güncellendi ve evde yeni bir kısma erişim açıldı. Ayrıca 9 Aralık tarihiyle birlikte demo Xbox One sahiplerine de sunuldu. PC demosu ise 19 Aralık tarihinde sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler