Celeste'in Devam Oyunu Büyük İhtimalle Gelmeyecek

09.09.2019 12:03 Özgür Eroğlu

 
Celeste'in yaratıcısı Matt Thorson'un kurduğu Extremely OK Games, Celeste'in geleceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. Matt Thorson, IGN'e gönderdiği bir e-postada, bugün çıkacak olan Chapter 9: Farewell DLC'sinin ,Celeste için son eklenti paketi olduğunu ve bundan sonraki süreçte, Celeste'in devamını yapmak istemediklerini açıkladı. Bunun yerine yeni projelerine odaklanmak istediklerini belirtti.
 
Celeste'in ‘Chapter 9: Farewell’ adlı ücretsiz güncellemesinin 9 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme 100'den fazla yeni seviye (böylelikle toplam seviye sayısı 800'ü geçiyor), Lena Rain'den 40 dakikadan uzun yeni müzikler, birkaç yeni mekanik ve eşya getirecek. Yeni seviyelerin B veya C tarafı olmayacak.
 
Extremely OK Games ayrıca Celeste'in PlayStation 4 ve Switch kutulu sürümünün yakında satışa sunulacağını doğruladı. Kutulu sürüm güncellemeyi de içerecek. Oyunun dijital sürümü ise şu anda erişilebilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Celeste Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Matt Makes Games Inc. Dağıtıcısı: Matt Makes Games Inc. Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 14 Ağustos Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 14 Ağustos Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 14 Ağustos IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 14 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler