Child of Eden 17 Haziran'da Avrupa'da

Child of Eden, Rez adlı ünlü ritim oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanıyor
14.03.2011 17:02 Alkan Adakaner


      Amerika'da 14 Haziran'da piyasaya çıkacağı açıklanan Child of Eden'ın Avrupa'da 17 Haziran'da raflardaki yerini alacağı açıklandı. Tabi tarih bu sadece oyunun Xbox 360 sürümü için geçerli.
 
     Oyunun Playstation 3 sürümünün ise ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor, ama bu yıl içinde çıkması bekleniyor. Ubisoft PS3 sürümündeki bu gecikmenin sebebi açıklanmadı.
 
      Child of Eden'ın Kinect destekli bir oyun olacağını da belirtelim. Standart kontrolcüyü de destekleyecek oyun ritim ve shooter öğelerini barındırıyor ve ilginç konsepti ile dikkat çekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Eden Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 5 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 5 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler