Civilization 5 İyi Başladı

31.08.2010 15:06 Samet Konuksal


 
 
     PC oyuncularının merakla beklediği Civilization serisinin son oyunu Civilization 5 için ilk inceleme yayınlandı.
 
     İlk incelemeyi yapan PC Gamer, Civilization 5'e 100 üzerinden 93 verdi. PC Gamer incelemesinde, Civilization 5'in Civilization 4'den pek bir üstünlük sergileyemediğini yazarken, oyunun iyi bir başarı yakalayacağının da haberini verdi.
 
     Ayrıca PC Gamer dergisi, Civ 5'in bir önceki oyuna oranla daha iyi grafiğinin olduğunu yazdı. Ancak fazla bir değişikliğin göze çarpmadığını da ekledi. Grafiklerin yanı sıra PC Gamer, oyundaki 'combat' sisteminin daha da gelişmesiyle, oyunun daha güzel bir hâl almasından da bahsetmiş.
 
     Bunların yanı sıra PC Gamer dergisi incelemeyi bitirirken, iyi bir strateji oyunu hayranının Civilization 5'i beğenmemesinin imkansız olduğunu yazarken, oyundan çıkmasının epey zor olacağını da eklemiş.  
 
     Bakalım Civilization 5'in diğer kaynaklardan gelen incelemeleri hangi doğrultuda olacak? Civilization 5'in demosu, oyunun çıkacağı ay olan Eylül ayında yayınlanacak. Civilization 5, PC için 21 Eylül'de çıkacak. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 1 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 2 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 4 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler