Counter-Strike'da Bitmek Bilmeyen Bir Kin

29.05.2010 15:21 Levent Polater

 

Man Spends Six Months Plotting Murder Of   Counter-Strike Rival

 
    Evet, oyunlarla ilgili korkunç cinayet ve şiddet öyküleri anlatan editörünüz Levent Polater, yine tüylerinizi diken diken yapacak bir haber ile tekrar karşınızda :)
 
    Counter-Strike'ı aramızda çoğumuz belli bir dönem oynamışızdır, ya da hala oynayanlarınız vardır, bilemiyorum. Oyunda hatırlayacağınız üzere, round'ların sonunda bazen teke-tek oyuncu kaldığında, bıçak düelloları gerçekleştirilirdi. 
 
    Aynen böyle bir düeolloyu geçen sene "Mikhael" adındaki biriyle gerçekleştiren 20 yaşındaki Fransız Counter-Strike oyuncusu Julien Barreaux, rakibi tarafından bıçaklanınca bunu kendine yediremez ve aşağılanmış hissini üzerinden bir türlü atamaz. 

    Gerçek dünyada izini 6 ay sürdükten sonra "Mikhael" i bulan Barreaux, kendisini kapıda karşılayan Mikhael'ı görür görmez, cebinden çıkardığı bıçağı göğsüne saplar. Kalbini çok az bir farkla ıskalayan bu darbe sonucu Mikhael ölmez ancak yoğun bakıma alınır. 
 
    Yerel polisin 1 saat içinde yakaladığı Barreaux, olay ile ilgili verdiği ifadesinde, karakterini öldüren rakibini öldürmeyi istediği için böyle bir şey yapmak istediğini söyler.
 
    Açılan dava sonucu adam yaralamaktan 2 sene hapis cezası alan Barreaux'a yargıcın sözü aynen şöyle olur: 
    "Sen toplum için bir tehditsin." 
 
    Katılmamak elde değil. Sadece bir oyunda ölen karakteri için gerçek hayatta öcünü almaya çalışan biri, 2 sene hapis yattıktan sonra buna benzer bir olayı tekrar gerçekleştirmeyeceğini kim söyleyebilir? Yorum sizlerin... 
 
   Bu arada bunun benzeri bir olay da Çin'de yaşanmıştı.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen Oyun Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 7 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler