Crytek, Ryse'in Yapımına Devam Ediyor

07.06.2012 15:13 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde yapılan Microsoft'un E3 sunumu genel anlamda Kinect üstüne dayalı olmasına rağmen Kinect'in belki de en çok beklenen oyununu sahnede görememiştik. Crytek'in Kinect projesi Ryse, uzun süredir olduğu gibi E3'te de kendini göstermemişti. Peki Ryse'in yapımında bir terslik mi var?
 
     Konuyla ilgili konuşan Microsoft'tan Phil Spencer, "Şimdilik Ryse ile ilgili göstermeyi düşündüğümüz önemli bir şey yok. Crytek ile birlikte bağlantıları koparmadan çalışıyoruz fakat Ryse'i göstermeden önce, oyunun etki yapacak bir hale gelmesini istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Konuşmasının devamında Spencer, Ryse'in hala daha bir Kinect oyunu olduğunu söyledi ve, "Kinect, Ryse'in önemli bir parçası." eklemesini yaptı. Daha önce de Ryse'dan iptal edilmediğine, yapımının devam ettiğine yönelik sözler duysak da, oyundan uzun süredir görsel açıdan bir şeyler göremiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 4 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler