Dungeon Siege 3 İçin Multiplayer Oynanış Videosu

Karakterlerimiz birlikte çok daha güçlü olacaklardır
06.05.2011 10:01 Alkan Adakaner


      17 Haziran'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dungeon Siege 3'ün yeni bir videosu Gamespot tarafından yayınlandı. Oyunun en önemli özelliklerindne birisi olan multiplayer modunun tanıtıldığı bu video co-op modundaki eğlencenin yüksek olacağına işaret ediyor.
 
      Hepsi birbirinden farklı karakterler arasından seçeceğimiz 4 tanesi ile başlayacağımız co-op modunu oynayarak senaryoyu tamamen bitirme imkanına sahip olacağız. Her bölüm sonunda oyuncuların sonraki seviyenin seçimi için oy vermesinin de sağlanacağı co-op modu kuşkusuz Dungeon Siege 3'ü alma nedenleri arasında sayılabilir.
 
      Bu arada oyunun ön-alımını çeşitli perakendecilerden yaparak özel içeriklere de sahip olmanız mümkün. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan ya da doğrudan Gamespot üzerinden izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 4 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler