EA: "Müşteriler Değersiz Ürünlere Para Vermez"

Sosyal oyunculuğun revaçta olduğu dönemde Farmville bir hayli popülerdi.
20.10.2012 16:40 Talha Aynacı

 
   Oyun endüstrisinin önemli yapımcı/dağıtımcı isimlerinden birisi olan Electronic Arts CEO'su John Riccitiello, geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen bir konferansta söz sahini oldu.
 
   Sosyal oyunların ölmediğini ancak bir geçiş döneminde olduğunu belirten Riccitiello sosyal oyunculuğun süratli bir şekilde yükselişe geçtiğini ve aşırı abartıldığını, şimdiyse aynı şekilde abartılı olarak gerilemeye başladığını açıkladı. Kendi ürünlerini kopyalayan Zynga'yı da eleştirilerine ekleyen önemli isim, Zynga'nın geride bıraktığımız aylara göre akıllıca hareket edemediğini ancak sektördeki genel durumun yazılıp çizildiği kadar da kötü olmadığını belirtti.
 
  Sosyal oyunculuğun bu gerilemesinden oyun yapımcılarının bazı dersler çıkarması gerektiğini düşünen Riccitiello: "müşteriler değersiz ürünlere para vermez." yorumunda bulundu.
 
   Harika bir oyunun gerçek anlamda eğlendirmesi gerektiğini, oyuncunun viral bir şekilde arkadaşlarına spam yaptığı bir üründen fayda gelmeyeceğini sözlerine ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler