Endling: Extinction is Forever, PS5 ve Xbox Series için Yayınlandı

04.11.2022 14:00 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici Herobeat Studios, yandan kaydırmalı hayatta kalma macera oyunu Endling: Extinction is Forever'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini yayınladığını duyurdu. Oyuna PlayStation 4 veya Xbox One için zaten sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.
 
Türünün son örneği olan bir dişi tilki acaba üç küçük yavrusunu kurtarabilecek mi? Yeryüzündeki son anne tilki olarak yavrularını hayatta tut ve onları Dünya üzerinde insanlardan zarar görmeyecekleri tek yere götür.

Ekolojik bilinçle yola çıkacağın bu macerada Dünya üzerindeki son tilkinin gözünden insanlık tarafından tahrip edilmemiş bir yeryüzünün nasıl olabileceğini deneyimle.
 
Duyuru Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Endling - Extinction is Forever Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 8 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 9 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 9 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler