Explodemon'un Çıkış Tarihi Açıklandı

Yapımcı firmayı WiiWare için çıkan Hydroventure oyunundan tanıyoruz
24.01.2011 23:50 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation Network'ün yeni platform oyunu olacak Explodemon 8 Şubat'ta indirilebilir olarak satışa sunulacak. Curve Studios'un son oyunu yaklaşık 10$'a satılacak.
 
     Yapımcı firma, Explodemon'u geliştirirken SNES için çıkmış eski Japon oyunlarından esinlendiklerini belirtti. Aynı zamanda, fizik kuralları temel alınarak oluşturulmuş bulmacalar ve platform içeriğinin birleşimi nedeniyle Yoshi's Island ve Half-Life 2'nin birleşimi olarak lanse ediyorlar.
 
     Grafik olarak 2.5 boyutlu tasarlanan Explodemon toplamda 12 adet bölüme sahip olacak ve 8 saatlik bir oyun süresi sunacak. Aşağıdan bu platform oyunun ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Explodemon Platformlar: PS3 Geliştirici: Curve Studios Dağıtıcısı: Curve Studios Tür: Platform Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler