FIFA 18 PC Sürümünde İndirme Problemi Yaşanıyor

29.09.2017 16:24 Tunahan Safdır

 
     FIFA 18'in çıkış yapmasıyla birlikte oyuncular da oyunu indirmek için düğmeye bastı. Ancak ne varki o düğme çalışmadı!
 
     FIFA 18 PC sürümüne sahip oyuncular çıkış gününde oyunu indirememe problemiyle karşı karşıya. FIFA 18'in Origin sayfasına giren oyuncular oyunun indirmek için müsait olmadığı ve internet bağlantılarını kontrol edip tekrar denemeleri gerektiğiyle ilgili uyarı mesajı alıyorlar. Oyuncu cephesinden gelen tepkiler üzerine yetkililer EA'in resmi Twitter yardım hesabından konu üzerinde çalıştıklarını ve yeni bir güncellemenin yolda olduğunu belirttiler.
 
     Oyun çıktığı andan beri devam eden problem üzerinden 12 saatten fazla zaman geçmesine karşın henüz bir güncelleme yayınlanmış değil. Eğer bir şekilde indirmeyi başarıyla başlattıysanız durdurmamanızı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz, EA'in işi belli olmaz(!)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler