Fallout: New Vegas'ın İlk Geliştirici Günlüğü

18.09.2010 14:41 Levent Polater

 
 
    22 Ekim'de çıkacak Fallout: New Vegas için ilk geliştirici günlüğü yayınlandı. Video'da yapımcıların Fallout: New Vegas'daki hikaye ile ilgili konuştuklarını görüyoruz.
 
    Anlatılanlara göre New Vegas'da sebebini bilemediğiniz bir biçimde öldürüldüğünüzü ve mezara gömüldüğünüzü görerek başlıyorsunuz. Mezardan canlı çıktığımızda ise size bunu yapanların peşine düşmeye ve sizden ne istediklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Ana hikayemiz böyleyken oyunda Fallout 3'deki gibi 'Prologue' niteliği taşıyan Vault benzeri bir bölüm olmayacağı da söyleniyor.
 
   Çin ve Amerika arasındaki nükleer savaşdan bir kaç yüzyıl gelecekte geçen Fallout: New Vegas, her Fallout oyununda olduğu gibi yine post-apocalyptic bir tema benimsiyor. Çıkmasına tam 1 ay, 4 gün kalan oyunun ilk geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia'dan Rekor Değer Kaybı ve PSVR2'nin Geleceği (Video) 22 Dk önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler